Hatsome verwarmde fietswanten

Hatsome verwarmde fietswantenKoude en/of natte handen op de fiets?

Nikky Van Winkel heeft er iets op bedacht: de Hatsome verwarmde fietswanten met USB-aansluiting. In de wanten zit een verwarmingselementje dat aangesloten kan worden op een powerbank, een externe batterij. Elke oplaadbeurt zorgt voor 4 uur warme handen op de fiets.

Nikky's ontwerp is praktisch en simpel: vooraan stopt de fietser z'n twee handen in twee wanten waarin bovenaan twee verwarmingselementen zitten. De fietswanten zijn met twee USB-kabels verbonden met een batterij die vooraan in het midden van het stuur wordt bevestigd. “Vier uur gaat zo’n batterij mee. Kom je bijvoorbeeld op je werk aan, dan laad je ze op. Het wordt een gewoonte.”

prijs nú aan 59 euro

De batterij en batterijhouder zijn inbegrepen. De fietshandschoenen zijn water- en winddicht (omnisafe), gevoerd met fleece. En de verwarmingselementen zitten tussen de buitenstof en de fleece voering in de fietswanten.

De powerbank van onze verwarmde fietswanten kan je niet alleen gebruiken op de fiets, maar ook om de batterij van je smartphone of tablet op te laden.

Patent

Ze heeft meteen een patent genomen op haar uitvinding en is nu in de EU beschermd tegen namaak. Het is al haar vierde octrooi. “Mijn handelsmerk is een handje, een verkleinde kopie van mijn eigen hand, en ook dat ligt vast. Net als een regenhoedje dat ik heb ontworpen.”

Verwarmde fietswanten 3 verschillende fietssturen

Er zijn meerdere uitvoeringen van de Hatsome verwarmde fietswanten voor 3 verschillende fietssturen: Sport, City en Hollande.

Na een succesvolle verkoop in 2017, zijn de modellen City en Sport uitgebreid met verschillende kleuren: Red, Neon yellow, Neon orange en Dark green.

Verwarmde fietswanten Verwarmde fietswanten Verwarmde fietswanten

Makkelijk in gebruik

De ingang voor de handen is recht vooraan waardoor je géén verlies van warmte hebt, je zit in een gesloten cocon. De handen zijn er bovendien gemakkelijk in en uit te halen.

Dan zijn er ook nog verwarmde wanten voor met een elektrische scooter en voor invaliden in een rolstoel.

logo CuninaCunina: Education for Children Since 1990

Voor elk verkocht item steunt Hatsome de ngo Cunina met de aankoop van naaimaterialen en machines.

Klik hier voor meer hierover.

Waar te verkrijgen?

Waar te verkrijgen?De Hatsome-producten zijn allemaal online te verkrijgen op: Bol.comadd_shopping_cart

De Hatsome verwarmde fietswanten, verwarmde scooterwanten & verwarmde invalidewanten zijn verkrijgbaar voor de prijs van 99 euro.
De Hatsome Ear-covers kosten 25 euro. En het Hatsome regenhoedje kost 35 euro.

Alsook verkrijgbaar in verschillende fietsenwinkels en andere verkooppunten doorheen Vlaanderen, Brussel en Nederland: klik hier voor de volledige lijstplace