Oudere berichten Nieuwere berichten

 

Bol.com uitgebreidt naar Brussel en Wallonië

Hatsome had eerder al enkele verkooppunten in Brussel. Maar nu is het onlinewarenhuis Bol.com er ook officieel beschikbaar in het Frans. De Franstalige app van de onlineretailer is sinds kort beschikbaar voor klanten in Brussel en Wallonië.

Bol.com

Dus het Hatsome-assortiment is vanaf nu niet alleen meer online te verkrijgen in Nederland en Vlaanderen. Maar overal in België, inclusief aan Franstalige kant.
Momenteel werkt Bol.com er wel alleen nog maar via hun mobiele applicatie. Hun website blijft voorlopig dus enkel in het Nederlands.

Voor al onze Belgische klanten gebeurt de levering met bpost, voor Nederland maken wij gebruik van PostNL. De verzending blijft gratis en wordt geleverd in 2 á 3 werkdagen.

Hatsome vanaf nu óók op Bol.com in Brussel en Wallonië.

Storesquare stopt ermee

Storesquare

Het Belgisch ecommerce-platform Storesquare, dat lokale retailers online samenbracht, trekt de stekker eruit. Bij gevolg kunnen wij onze producten niet langer aanbieden op deze webshop.

Storesquare heeft in de afgelopen jaren geprobeerd om de webshops van lokale handelaars te verenigen op één platform met als doel online slagkracht te creëren voor de lokale handel. Het wilde de concurrentie aangaan met Bol.com, maar is daar nooit echt in geslaagd.

Maar niet getreurd! Het volledige Hatsome-assortiment is net als voorheen, nog steeds online te verkrijgen op Bol.com
Net als in verscheidene verkooppunten: klik hier voor de volledige lijst.

Hatsome ook online naar Nederland

Bol.com

Onze Hatsome-producten zijn reeds enige tijd te vinden op Bol.com, maar dit was enkel in België. Vanaf nu is ons volledige Hatsome-assortiment ook te verkrijgen in het onlinewarenhuis in Nederland.

Voor onze Belgische klanten gebeurt de levering met bpost, voor Nederland maken wij gebruik van PostNL. De verzending blijft gratis en wordt geleverd in 2 á 3 werkdagen.

Hatsome vanaf nú op Bol.com in België én Nederland.

Hatsome verwarmde fietswanten Hatsome Ear-covers Oudere berichten Nieuwere berichten