Oudere berichten Nieuwere berichten

 

Hatsome ook online naar Nederland

Bol.com

Onze Hatsome-producten zijn reeds enige tijd te vinden op Bol.com, maar dit was enkel in België. Vanaf nu is ons volledige Hatsome-assortiment ook te verkrijgen in het onlinewarenhuis in Nederland.

Voor onze Belgische klanten gebeurt de levering met bpost, voor Nederland maken wij gebruik van PostNL. De verzending blijft gratis en wordt geleverd in 2 á 3 werkdagen.

Hatsome vanaf nú op Bol.com in België én Nederland.

Hatsome verwarmde fietswanten Hatsome Ear-covers

Verkooppunten Hatsome uitgebreid naar Nederland

Hatsome verwarmde fietswanten

Vanaf nu wordt ons netwerk van verkooppunten uitgebreid naar Nederland. Voorlopig alleen nog maar in fietsenwinkels in de provincies Zeeland en Noord-Brabant.

Sinds een paar jaar zijn de Hatsome-producten online te verkrijgen op de webshop van Bol.com. En reeds geruime tijd zijn onze producten ook te koop in verkooppunten doorheen Vlaanderen en Brussel. En nu volgt dus ook Nederland.

Zoek op de map hieronder of klik hier voor de volledige lijst.

Hatsome nu ook online te verkrijgen op Storesquare.be

Storesquare

In navolging van ons aanbod op Bol.com, bieden wij vanaf nu ook het volledige Hatsome-assortiment aan op de webwinkel van Storesquare.

“Storesquare biedt je de unieke combinatie van het gemak van online shoppen met het vertrouwen en dienstverlening van offline winkels.”

Hatsome vanaf nú ook op Storesquare.be

Storesquare Oudere berichten Nieuwere berichten