Oudere berichten

 

Smartphone opladen met powerbank van onze verwarmde fietswanten

Je zou het haast vergeten. Maar de powerbank van de Hatsome verwarmde fietswanten kan je niet alleen gebruiken op de fiets, maar ook om de batterij van je smartphone of tablet op te laden.

Verwarmde fietswanten powerbank

Vier uur gaat deze batterij mee op de fiets. Kom je aan op jouw bestemming, dan laad je ze op of sluit je jouw telefoon erop aan.
De aansluiting is USB‑A. Dit is de standaard en deze connectie vind je terug op bijna alle USB-kabels. De capaciteit van de powerbank bedraagt 10.000 mAh. Voldoende om er weer even tegen te kunnen met je smartphone.

prijs 99 euro

De Hatsome verwarmde fietswanten, verwarmde scooterwanten & verwarmde invalidewanten zijn verkrijgbaar voor de prijs van 99 euro.

Verkrijgbaar in verschillende verkooppunten: klik hier voor de volledige lijstplace
Alsook online te koop op Bol.comadd_shopping_cart

Bol.com uitgebreidt naar Brussel en Wallonië

Hatsome had eerder al enkele verkooppunten in Brussel. Maar nu is het onlinewarenhuis Bol.com er ook officieel beschikbaar in het Frans. De Franstalige app van de onlineretailer is sinds kort beschikbaar voor klanten in Brussel en Wallonië.

Bol.com

Dus het Hatsome-assortiment is vanaf nu niet alleen meer online te verkrijgen in Nederland en Vlaanderen. Maar overal in België, inclusief aan Franstalige kant.
Momenteel werkt Bol.com er wel alleen nog maar via hun mobiele applicatie. Hun website blijft voorlopig dus enkel in het Nederlands.

Voor al onze Belgische klanten gebeurt de levering met bpost, voor Nederland maken wij gebruik van PostNL. De verzending blijft gratis en wordt geleverd in 2 á 3 werkdagen.

Hatsome vanaf nu óók op Bol.com in Brussel en Wallonië.

Storesquare stopt ermee

Storesquare

Het Belgisch ecommerce-platform Storesquare, dat lokale retailers online samenbracht, trekt de stekker eruit. Bij gevolg kunnen wij onze producten niet langer aanbieden op deze webshop.

Storesquare heeft in de afgelopen jaren geprobeerd om de webshops van lokale handelaars te verenigen op één platform met als doel online slagkracht te creëren voor de lokale handel. Het wilde de concurrentie aangaan met Bol.com, maar is daar nooit echt in geslaagd.

Maar niet getreurd! Het volledige Hatsome-assortiment is net als voorheen, nog steeds online te verkrijgen op Bol.com
Net als in verscheidene verkooppunten: klik hier voor de volledige lijst.

Oudere berichten