Oudere berichten

 

Stopzetting verkoop Hatsome

Beste klanten en dierbare sympathisanten,

Als creatieveling en kleine ondernemer heb ik altijd met plezier alles uit de kast gehaald, om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij en de samenleving. En kijk ik ook terug op een vol en rijkelijk leven.
Maar nu ik in de herfst van mijn leven ben, ga ik verder de tijd samen met mijn partner doorbrengen. En stopt Hatsome met de verkoop van zijn artikelen.

Maar zolang de voorraad strekt, zijn onze producten nog steeds verkrijgbaar in verschillende fietsenwinkels en andere verkooppunten doorheen Vlaanderen, Brussel en Nederland. Klik hier voor de volledige lijst.

Voor vragen en nazorg ben ik wel nog steeds bereikbaar via telefoon +32 474 21 51 01 of met een bericht op de contactpagina.

met vriendelijke groeten,
Nikky Van Winkel

Hatsome aanwezig op Bike Brussels Hatsome aanwezig op Bike Brussels

Najaarskorting op Bol.com

prijs nú aan 59 euroMet de aankomende herfst in het verschiet, geeft Hatsome grote najaarskortingen op ons online assortiment op Bol.com.

De Hatsome verwarmde fietswanten zijn nú te verkrijgen voor de prijs van 59 euro, ipv € 99 voorheen. Dat is dus een prijsreductie van zo'n ‑40% !!
En de verwarmde scooterwanten & verwarmde invalidewanten zijn ook verkrijgbaar aan dezelfde afprijzing van 59 euro.

Bol.com

De Hatsome Ear-covers kosten nog maar 19 euro, ipv € 25. En het Hatsome regenhoedje is nog slechts 29 euro, voorheen aan € 35.

Verzending is zoals altijd gratis vanaf een totaalbedrag van 20 euro.*
Met Hatsome ben je dus weer helemaal klaar voor het aankomende koude weer. Maar ditmaal dus met een leuke korting. — We’ve got you covered.

Klik hier om via onze website, direct door te klikken naar een bepaald item uit het Hatsome-assortiment op Bol.comadd_shopping_cart

Hatsome verwarmde fietswanten Hatsome Ear-covers

Smartphone opladen met powerbank van onze verwarmde fietswanten

Je zou het haast vergeten. Maar de powerbank van de Hatsome verwarmde fietswanten kan je niet alleen gebruiken op de fiets, maar ook om de batterij van je smartphone of tablet op te laden.

Verwarmde fietswanten powerbank

Vier uur gaat deze batterij mee op de fiets. Kom je aan op jouw bestemming, dan laad je ze op of sluit je jouw telefoon erop aan.
De aansluiting is USB‑A. Dit is de standaard en deze connectie vind je terug op bijna alle USB-kabels. De capaciteit van de powerbank bedraagt 10.000 mAh. Voldoende om er weer even tegen te kunnen met je smartphone.

prijs 99 euro

De Hatsome verwarmde fietswanten, verwarmde scooterwanten & verwarmde invalidewanten zijn verkrijgbaar voor de prijs van 99 euro.

Verkrijgbaar in verschillende verkooppunten: klik hier voor de volledige lijstplace
Alsook online te koop op Bol.comadd_shopping_cart

Oudere berichten